Driftsmelding

Det blir ein fin Søndag i Jølster. Overskya og skal kanskje få litt lett snødryss ut på dagen. Godt med parkeringsplass både nede og oppe i anlegget
Vi har hatt tradisjon for å legge ut Gjestebok på Storahogen. Dei som skriv seg inn her, er med i trekning av flotte premiar; Weekend på fantastiske hytter i Holtane og Goretex jakke. Sponsor for dette er Jølster bygg AS og Trucknor Firda AS. Trekning blir foretatt mot slutten av sesongen. Vinnarar blir annonsert og kontakt! God tur idag

Dec 17th 10:28am • No Comments

Vi startar prepp av dalen kl 18. Magiske forhold no med rette temperaturar.

Dec 15th 2:49pm • No Comments

Lysløype preparert! Startar på nedre stadion-Holtane. Vi lar dalen ligge idag. Været snakkar for seg sjølv.!! 10 cm nysnø inatt, silkespor!

Dec 12th 11:18am • No Comments

Rundløype nedre stadion- holtane + lysløype er fin. Dalen kan vere noko gjenblåst. Vi vurderar ny prepping fortløpande. God kveldstur!

Dec 11th 4:09pm • No Comments

Søndag blir ein nydleg dag. Vi preppar heile anlegget med start nede kl 10:30. Bilde frå dagens preppetur!

Dec 9th 9:42pm • No Comments

Trakkemaskina startar kl 10:30 frå nedre stadion!! Sporlegg heile løypenettet. 6 m breidde, 20 km

Dec 9th 10:05am • No Comments

Uværet har gitt seg og det snør tungt no!! Vi preppar heile anlegget imorgon tidleg for å pakke snø. Nærmare oppdatering kjem imorgon!

Dec 8th 8:44pm • No Comments

Jølster løypelag er ein av nesten 20 bedrifter som er tilknytta Jølster365. Dette er eit selskap som er skipa med formål om å samle alle bedrifter i Jølster som har med turisme å gjere, under eit tak. Dette gjelder aktivitetar, overnatting og mat. Under kategori 'aktivitet' vil ein finne alt det Jølster har å tilby..og det er ikkje reint lite! Nettsida er verktøyet for turistar som har oppdaga denne vakre bygda. Her kan ein søke seg fram til det ein måtte ønske av tilbod og fullføre booking i Astrup sitt rike! Besøk vår nettside www.jolster365.no

Del ut til verda!!!

Dec 7th 10:09pm • No Comments

Vi lar løypa ligge til vær har gitt seg. Oppdaterar fram mot helga!

Dec 6th 11:40am • No Comments

Vi startar preparering frå Holtane idag kl 10:30. Blir silkeføre. Vi lar nedre løype ligge. God tur idag!!

Dec 3rd 9:46am • No Comments

Vi preparerar søndag morgon heile løypenettet. Komt tynt snølag inatt, men fint å gå. God tur!!

Dec 2nd 10:27am • No Comments

Heile løypenettet inkl lysløype er preppa. Nedre løype inn til skogsveg er ikkje 100% pga lite snø. Men resten er ypperleg!

Dec 1st 9:59am • No Comments

Vi startar preparering no. Trakkar rundløype Holtane-nedre stadion

Nov 30th 4:29pm • No Comments

Kontramelding: vi har ei maskin som treng service. Estimert ny prepping, Torsdag. Fint å gå i løypa, men litt hardt frå kraftstasjonen og ned til varmestova.

Nov 29th 4:55pm • No Comments

Vi preparerar frå nedre stadion ca kl 18 og opp i Holtane

Nov 29th 4:15pm • No Comments

Jølster Løypelag updated their cover photo.

Nov 26th 10:35pm • No Comments

Vinteren er for alvor igang i Jølster. Vi er klare for ein ny sesong og håpar vi får ein vinter med stabilt flott vintervær. Dette er 5. sesongen med Jølster Løypelag. Der er mange skiløyper i Noreg og felles for mange er at deler av trase går på grunneigarar sine skogsvegar eller eigendommar. Dette går godt ilag takke vere velvilje frå eigarane som disponerar areal. Vi kan takke grunneigarane i Gjesdalen for at vi har fått lov til å etablere 20 km trase i eit fantastisk urørt område. Dei har tatt hensyn til vår aktivtet vinterstid og dette setter vi og brukarane stor pris på. Vi har ein flott dialog heile året når det gjeld drift og vedlikehold av løypenettet.
Vi ønsker samtidig å minne brukarane av anlegget på at grunneigarar har i avtalen, lov til å drive skogsarbeid i vekedagane i anlegget. Dette vil i hovudsak gjelde der løypa går på skogsvegen. Løypa skal naturlegvis ikkje vere til hinder for at grunneigarane skal drive yrket sitt. Vi vil bli varsla i forkant, og dette blir informert ut om på våre sider med evt nødvendig informasjon. Det kan også forekomme dagar der traktor og scooter må innom skogsveg. Løypa passerar også kraftverk som skal driftast heile året. Så langt har vi knapt hatt traktor innom løypa, men vi ønsker å presisere at grunneigarar har lov til dette ved behov. Vi håpar gjestane respekterar dette når sesongen pågår.
Elles takk for ein nydleg dag idag!

Nov 26th 7:38pm • No Comments

Det er etablert ei kortare rundløype ved Holtane parkering. Start på enden av den øverste parkeringen der du går inn i hvoudløypa. Denne går innom hyttelfeltet og er på ca 1 km. Kjempeflott for småbarnsfamilie og elles dei som ønsker å gå kortare tur. Bilder, skilt og meir info kjem innan kort tid.

Nov 26th 10:31am • No Comments

Det blir ein nydleg dag i dag. Maskina startar straks sporlegging frå Holtane og kjører heile dalen og vegen nedat mot varmestova nede. Det er mogleg å starte nede ved varmestova. Usikkert om første 700 m frå bana nede blir trakka idag. Den strekka vart preparert på fredag kveld så der er fint mogleg å gå. Lysløypa er ikkje preparert. Elles svært mykje snø i dalen og der blir silkeforhold idag. Minner om at vips betaling ikkje fungerar da vi jobbar med å få nytt nr her. God tur idag!

Nov 26th 10:25am • No Comments